De Kunstenaars

Kunstenaar Ger van Tankeren
stond aan de basis van Martinique
In de jaren zestig heeft kunstenaar Ger van Tankeren Martinique opgericht. Hij maakte kunstharssculpturen. Toen de vraag naar dit product wat minder werd, is hij sculpturen gaan gieten in een tinlegering die hij daarna verbronsde. De ontwerpen van Ger kenmerkten zich door een grote veelzijdigheid. Hij maakte beelden van heel realistische, alledaagse zaken tot kunstzinnige of zelfs religieuze taferelen.

Op een gegeven moment heeft Ger het bedrijf overgedragen aan zijn dochters en schoonzoon. Niet dat hij vanaf toen rustig aan ging doen. Nee, hoor. Hij bleef actief tot zijn 82ste met het maken van verschillende modellen.

Nu nog verkoopt Martinique de meeste beelden en sculpturen van Gers hand. Maar we zitten natuurlijk niet stil en verkopen inmiddels ook beelden van andere kunstenaars. Het is onze filosofie om iedere keer weer met verrassende, nieuwe modellen op de markt te komen.

Kun je niet wachten om een kunstbeeld of sculptuur te kopen?
Ga dan snel naar onze webshop en kies een mooi exemplaar [link invoegen http://martinique-sculpturen.nl/product-categorie/sculpturen/]. Zoek je iets anders, heb je een vraag of wil je de showroom bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@martinique-sculpturen.nl of bel +31 (0)77 387 23 27.